Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sederek FK Sumqayit
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 19.5
unsatisfactory Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Şəkərəliyev met een sublieme pass. Şahbazlı rent richting de bal. Əhmədsoy begaat een overtreding. Əhmədsoy krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Nadirli passt de bal zonder na te denken. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Mahmudbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Muradlı rent richting de bal. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov speelt de bal door. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ... Baycan bokst de bal weg.

8e minuut.
Cəfəroğlu onderschept slim de pass. Cəfəroğlu probeert naar een medespeler te passen. Daar is Muradlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov is nu in balbezit. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Nadirli rent richting de bal. Nadirli geeft de bal voor. Əhmədsoy kopt de bal weg. Mehdiyev is nu in balbezit. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

18e minuut.
Əhmədsoy met een sublieme pass. Xosrovov speelt de bal door. Mehdiyev rent richting de bal. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Nadirov speelt de bal door. Nəsirov probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu rent richting de bal. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Poladzadə probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nadirov. Nadirov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Əhmədsoy onderschept slim de pass. Əhmədsoy probeert naar een medespeler te passen. Daar is Mehdiyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 51%, Sumqayit 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sederek FK - Sumqayit 0:0

59e minuut.
Yunisoğlu is nu in balbezit. Yunisoğlu met een sublieme pass. Mehdiyev rent richting de bal. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Ordubadi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - Sumqayit 0:1

67e minuut.
Ordubadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirli verovert de bal door een tackle van achteren. Nadirli passt de bal in één keer door. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev draait met de bal, schiet en ... Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Mahmudbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Nəsirov onderschept slim de pass. Nəsirov met een sublieme pass. Əhmədsoy rent richting de bal. Əhmədsoy geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

82e minuut.
Əhmədsoy probeert naar een medespeler te passen. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 61%, Sumqayit 39%.
Sederek FK - Sumqayit 0:1