Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-20 18:24
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.08 [del]
  • Stadion: qs Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 3100
Sumqayit Sederek FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
35% Spel op eigen helft 65%
13 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Şahbazlı rent richting de bal. Şahbazlı passt de bal met de wreef. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumqayit - Sederek FK 0:1

3e minuut.
Mahmudbəyov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şəmiyev komt het veld opgelopen.

6e minuut.
Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev rent richting de bal. Səlimov onderschept slim de pass. Şəmiyev rent richting de bal. Şəmiyev draait met de bal, schiet en ... Baycan kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

9e minuut.
Mehdiyev probeert de bal met de borst te controleren. Səlimov is nu in balbezit. Səlimov probeert naar een medespeler te passen. Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sumqayit - Sederek FK 1:1

11e minuut.
Nadirli verovert de bal door een tackle van achteren. Səlimov rent richting de bal. Nadirli schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nadirli is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

25e minuut.
Əhmədsoy probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Səlimov de bal. Mehdiyev is nu in balbezit. Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumqayit - Sederek FK 2:1

40e minuut.
Şəmiyev met een sublieme pass. Səlimov is nu in balbezit. Mehdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şəmiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Şəmiyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sumqayit - Sederek FK 3:1

44e minuut.
Muradlı geeft een hoge lob. Yunisoğlu probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cəfəroğlu neemt de hoekschop. Daar is Səfəroğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumqayit 34%, Sederek FK 66%.
Sumqayit - Sederek FK 3:1

49e minuut.
Yunisoğlu onderschept slim de pass. Yunisoğlu probeert naar een medespeler te passen. Şəmiyev rent richting de bal. Şəmiyev schiet op doel. Ordubadi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Səlimov onderschept slim de pass. Yunisoğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şəmiyev probeert naar een medespeler te passen. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mehdiyev haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Veysəlov speelt de bal door. Şahbazlı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İldırımoğlu. İldırımoğlu krijgt een gele kaart. Şahbazlı raakt geblesseerd tijdens het duel. Bədəlbəyli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Umudov maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Sumqayit - Sederek FK 3:2

81e minuut.
Muradlı rent richting de bal. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Əhmədsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı onderschept slim de pass. Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sumqayit 36%, Sederek FK 64%.
Sumqayit - Sederek FK 3:2