Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETKO MADRID Bakı PFK
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
zwak Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Gəncəli probeert de bal met de borst te controleren. Zəfərov is nu in balbezit. Gəncəli onderschept slim de pass. Gəncəli schiet op doel. Adıgözəl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETKO MADRID - Bakı PFK 0:1

24e minuut.
Zəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərov geeft een lange en hoge pass. Fərzəliyev kopt de bal weg. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Poladzadə raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. İbişov komt het veld opgelopen.

28e minuut.
Rəhimzadə is nu in balbezit. Ağabəyli verovert de bal door een tackle van achteren. Süleymanlı begaat een overtreding. Süleymanlı krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Əmirzadə geeft een lange en hoge pass. Mirzəyev kopt de bal weg. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETKO MADRID 62%, Bakı PFK 38%.
ATLETKO MADRID - Bakı PFK 0:1

49e minuut.
Fərzəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov rent richting de bal. Met opzet legt Fərzəliyev zijn tegenspeler op de grond. Fərzəliyev krijgt een gele kaart. Həmidov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Həmidov kan niet meer verder spelen. Bəşiroğlu komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov geeft een hoge lob. Klungelig pakt İbişov de bal. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Adıgözəl speelt de bal door. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Ağabəyli is nu in balbezit. Ağabəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Adıgözəl trapt de bal weg. Süleymanlı speelt de bal door. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Rəhimzadə met een sublieme pass. İbişov is nu in balbezit. Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETKO MADRID 52%, Bakı PFK 48%.
ATLETKO MADRID - Bakı PFK 0:1