Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 18:21
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.08 [del]
  • Stadion: Araz Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3051
Araz Bakı PFK
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
64% Spel op eigen helft 36%
2 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Qasımlı verovert de bal door een tackle van achteren. Rəhimzadə rent richting de bal. Rəhimzadə met een sublieme pass. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Süleymanlı rent richting de bal. Süleymanlı geeft de bal voor. Türkoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Rəhimzadə speelt de bal door. Gəncəli heeft problemen om de bal te vangen. Əzizbəyov rent richting de bal. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Qasımlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Heydərli komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 68%, Bakı PFK 32%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araz - Bakı PFK 0:0

51e minuut.
Soltanov onderschept slim de pass. Soltanov probeert naar een medespeler te passen. Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov verovert de bal door een tackle van achteren. Orucov draait met de bal, schiet en ... Dağıstanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Əmirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramsoy schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Əmirzadə is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Əmirzadə zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Soltanov is nu in balbezit. Malikov onderschept slim de pass. Malikov geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Araz - Bakı PFK 0:1

67e minuut.
Həmidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov met een sublieme pass. Qasımlı is nu in balbezit. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli draait met de bal, schiet en ... Mədətov bokst de bal weg. Mədətov met een sublieme pass. Süleymanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Süleymanlı passt de bal zonder na te denken. Malikov rent richting de bal. Malikov geeft een hoge lob. Mədətov bokst de bal weg.

87e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov passt de bal in één keer door. Qasımlı is nu in balbezit. Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Gəncəli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 60%, Bakı PFK 40%.
Araz - Bakı PFK 0:1