Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sederek FK *KHARABAGH*
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
61% Spel op eigen helft 39%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.5
hopeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Feyzullayev passt de bal met de wreef. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadirov speelt de bal door. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Bədəlbəyli geeft de bal voor. Inworp. Eynullayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Azərsoy heeft problemen om de bal te vangen. Azərsoy draait met de bal, schiet en ... Paal! Cəmşidov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
İbrahimli passt de bal in één keer door. Azərsoy is nu in balbezit. Azərsoy passt de bal in één keer door. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev rent richting de bal. Feyzullayev geeft de bal voor. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ... Əhmədsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - *KHARABAGH* 1:0

16e minuut.
Şahbazlı heeft problemen om de bal te vangen. Əfəndiyev rent richting de bal. Şahbazlı verovert de bal door een tackle van achteren. Şahbazlı schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - *KHARABAGH* 2:0

31e minuut.
Ordubadi rent richting de bal. Ordubadi geeft een hoge lob. Yusifzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov rent richting de bal. Veysəlov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Amilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hüseynoğlu komt het veld opgelopen. Cəfəroğlu is nu in balbezit. Quluzadə rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəfəroğlu. Quluzadə wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

43e minuut.
Feyzullayev is nu in balbezit. Eynullayev verovert de bal door een tackle van achteren. Eynullayev met een sublieme pass. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - *KHARABAGH* 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 62%, *KHARABAGH* 38%.
Sederek FK - *KHARABAGH* 2:1

61e minuut.
Baycan trapt de bal weg. Veysəlov bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov speelt de bal door. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ... Əhmədsoy bokst de bal weg.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Şahbazlı de bal onder controle te krijgen. Muradlı rent richting de bal. Muradlı passt de bal zonder na te denken. Şahbazlı is nu in balbezit. Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Əfəndiyev heeft problemen om de bal te vangen. Əfəndiyev geeft een lange en hoge pass. Şahbazlı probeert de bal aan de voet te houden. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Azərsoy speelt de bal door. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli rent richting de bal. Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Azərsoy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Quluzadə geeft de bal voor. Şəkərəliyev kopt de bal weg. Cəmşidov heeft problemen om de bal te vangen. Cəmşidov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 61%, *KHARABAGH* 39%.
Sederek FK - *KHARABAGH* 2:1