Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şəfa FK ATLETKO MADRID
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
46% Spel op eigen helft 54%
13 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.2
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Bayramov rent richting de bal. Həmidov verovert de bal door een tackle van achteren. Rüstəmbəyli rent richting de bal. Rüstəmbəyli draait met de bal, schiet en ... Adıgözəl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Daar is Ağabəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ağabəyli speelt de bal door. Diniyev rent richting de bal. Məmmədoğlu onderschept slim de pass. Məmmədoğlu haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Şəfa FK - ATLETKO MADRID 0:1

13e minuut.
Poladzadə is nu in balbezit. Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Poladzadə geeft een hoge lob. Məmmədoğlu krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Həmidov geeft een hoge lob. Hacıverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu haalt uit met een fantastische trap. Qasımsoy probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Şəfa FK - ATLETKO MADRID 0:2

36e minuut.
Ağabəyli geeft een lange en hoge pass. Diniyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Diniyev de bal onder controle te krijgen. Qasımsoy bokst de bal weg.

45e minuut.
Rüstəmbəyli geeft de bal voor. Daar is Süleymanlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bayramov is nu in balbezit. Bayramov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Şəfa FK - ATLETKO MADRID 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şəfa FK 53%, ATLETKO MADRID 47%.
Şəfa FK - ATLETKO MADRID 1:2

49e minuut.
Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramov is nu in balbezit. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli schiet op doel. Adıgözəl werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Poladzadə probeert naar een medespeler te passen. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov is nu in balbezit. Rüstəmbəyli onderschept slim de pass. Rüstəmbəyli schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Məmmədoğlu passt de bal in één keer door. Xasaylı is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hacıverdiyev. Hacıverdiyev krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Maniyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Məlikov heeft problemen om de bal te vangen. Məlikov probeert naar een medespeler te passen. Abbasoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasoğlu geeft de bal voor. Adıgözəl probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şəfa FK 38%, ATLETKO MADRID 62%.
Şəfa FK - ATLETKO MADRID 1:2