Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bakı PFK *KHARABAGH*
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 19.6
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Əmircanov speelt de bal door. Klungelig pakt Gəncəli de bal. Met opzet legt Azərsoy zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Azərsoy moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Azərsoy schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

13e minuut.
Qorxmaz rent richting de bal. Əliyev rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qorxmaz. Əliyev is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Amilov wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Malikov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov speelt de bal door. Gəncəli is nu in balbezit. Gəncəli haalt uit met een fantastische trap. Əhmədsoy verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

17e minuut.
Əliyev haalt uit met een fantastische trap. Hüseynov kopt de bal weg. Süleymanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Amilov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Əmircanov passt de bal zonder na te denken. Səfixanov rent richting de bal. İbrahimli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. İbrahimli krijgt een gele kaart. Səfixanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Eminov met een snel genomen vrije trap. Əfəndiyev rent richting de bal. Gəncəli onderschept slim de pass. Gəncəli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakı PFK 37%, *KHARABAGH* 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bakı PFK - *KHARABAGH* 0:0

54e minuut.
Əmircanov is nu in balbezit. Amilov verovert de bal door een tackle van achteren. Gəncəli verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov schiet op doel. Əhmədsoy bokst de bal weg.

57e minuut.
Süleymanlı raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Yusifzadə komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Malikov geeft de bal voor. Klungelig pakt Əliyev de bal. Hüseynov is nu in balbezit. Əliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Əliyev draait met de bal, schiet en ... Dağıstanlı verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Əliyev is nu in balbezit. Əliyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bakı PFK - *KHARABAGH* 0:1

75e minuut.
İbrahimli rent richting de bal. Eminov is nu in balbezit. Eminov speelt de bal door. Səfixanov rent richting de bal. Səfixanov geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Gəncəli is nu in balbezit.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bakı PFK 55%, *KHARABAGH* 45%.
Bakı PFK - *KHARABAGH* 0:1