Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dongilispor ATLETKO MADRID
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten slecht
hopeloos Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Nəcəfov kopt de bal weg. Muradoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ağabəyli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Muradoğlu is nu in balbezit. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli passt de bal in één keer door. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Abbas onderschept slim de pass. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas is nu in balbezit. Abbas schiet op doel. Adıgözəl probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongilispor - ATLETKO MADRID 1:0

37e minuut.
Ağabəyli probeert naar een medespeler te passen. Mirzəyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirzəyev met een sublieme pass. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədoğlu schiet op doel. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongilispor 56%, ATLETKO MADRID 44%.
Dongilispor - ATLETKO MADRID 1:0

46e minuut.
Şahbazov met een snelle inworp. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli geeft de bal voor. Adıgözəl probeert wanhopig de bal te grijpen. Adilsoy probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongilispor - ATLETKO MADRID 2:0

49e minuut.
Adilsoy geeft de bal voor. Inworp. Şahbazov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hüseynli is nu in balbezit. Hüseynli geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Xasaylı rent richting de bal. Cavadov maakt een afschuwelijke overtreding. Cavadov krijgt een gele kaart.

72e minuut.
Poladzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Poladzadə probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Aslansoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şahbazov geeft een hoge lob. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongilispor - ATLETKO MADRID 3:0

80e minuut.
Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli passt de bal in één keer door. Ələkbərov rent richting de bal. Ələkbərov geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongilispor 32%, ATLETKO MADRID 68%.
Dongilispor - ATLETKO MADRID 3:0