Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Dongilispor Bakı PFK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
4 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 17.8
waardeloos Schieten zwak
hopeloos Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Aslansoy heeft problemen om de bal te vangen. Aslansoy met een sublieme pass. Ağayev speelt de bal door. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Hüseynli passt de bal zonder na te denken. Daar is Qorxmaz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas schiet op doel. Dağıstanlı maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Dongilispor - Bakı PFK 1:0

24e minuut.
Cavadov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli rent richting de bal. Rəhimzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hüseynli raakt geblesseerd tijdens het duel. Ələkbərov komt bij de bal en schiet. Paal!

27e minuut.
Əmirzadə met een snelle inworp. Süleymanlı probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfov rent richting de bal. Gəncəli onderschept slim de pass. Gəncəli schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

34e minuut.
Fərzəliyev onderschept slim de pass. Hüseynli onderschept slim de pass. Hüseynli probeert naar een medespeler te passen. Abbas bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbas draait met de bal, schiet en ... Dağıstanlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongilispor 49%, Bakı PFK 51%.
Dongilispor - Bakı PFK 1:0

67e minuut.
Səfixanov passt de bal zonder na te denken. Fərzəliyev rent richting de bal. Hüseynli begaat een overtreding. Fərzəliyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Fərzəliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Dongilispor - Bakı PFK 1:1

69e minuut.
Klungelig pakt Fərzəliyev de bal. Rəhimzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rəhimzadə wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Rəhimzadə kan niet meer verder spelen. Eminov komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Gəncəli maakt een snoekduik en kopt de bal. Malikov is nu in balbezit. Wat een zware overtreding van Aslansoy ... Strafschop! De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Aslansoy naar de kleedkamers voor een vroege douche. Malikov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əmircanov neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Dongilispor - Bakı PFK 1:2

87e minuut.
Süleymanlı met een sublieme pass. Malikov rent richting de bal. Şahbazov begaat een overtreding. Şahbazov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Dongilispor 68%, Bakı PFK 32%.
Dongilispor - Bakı PFK 1:2