Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sederek FK Şəfa FK
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.5
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Muradlı is nu in balbezit. Hacıverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şahmalıyev speelt de bal door. Klungelig pakt Şahbazlı de bal. Şahbazlı draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - Şəfa FK 1:0

13e minuut.
Klungelig pakt Maniyev de bal. Cəfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Wat een zware overtreding van Maniyev ... Strafschop! Maniyev krijgt een gele kaart. Cəfəroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Muradlı zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sederek FK - Şəfa FK 2:0

26e minuut.
Şahmalıyev passt de bal zonder na te denken. Hacıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov draait met de bal, schiet en ... Hacıverdiyev probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Məlikov met een sublieme pass. Abbasoğlu heeft problemen om de bal te vangen. Abbasoğlu speelt de bal door. Rüstəmbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Rüstəmbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 46%, Şəfa FK 54%.
Sederek FK - Şəfa FK 2:0

47e minuut.
Feyzullayev rent richting de bal. Rüstəmbəyli is nu in balbezit. Rüstəmbəyli probeert naar een medespeler te passen. Bayramov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

48e minuut.
Rüstəmbəyli raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

54e minuut.
Klungelig pakt Şahmalıyev de bal. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Hacıverdiyev rent richting de bal. Muradlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradlı geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Bayramov rent richting de bal. Bayramov passt de bal met de wreef. Məlikov speelt de bal door. Abbasoğlu rent richting de bal. Abbasoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Şahbazlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Muradlı is nu in balbezit. Muradlı passt de bal zonder na te denken. Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahbazlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Hacıverdiyev is nu in balbezit. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Hacıverdiyev tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hacıverdiyev krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 57%, Şəfa FK 43%.
Sederek FK - Şəfa FK 2:0