Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-01-30 18:20
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.08 [del]
  • Stadion: Araz Arena
  • Weer: moderate clouds
    cool
  • Toeschouwers: 3100
Araz Sumqayit
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Həmidov verovert de bal door een tackle van achteren. Həmidov geeft de bal voor. Bayramsoy kopt de bal weg. Həbibli is nu in balbezit. Həbibli draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Həmidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov onderschept slim de pass. Mahmudbəyov met een sublieme pass. Mehdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Mehdiyev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

24e minuut.
Yunisoğlu probeert naar een medespeler te passen. Səfəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Səfəroğlu geeft de bal voor. Mahmudbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Soltanov is nu in balbezit. Allahyarlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Poladzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Poladzadə krijgt een gele kaart.

36e minuut.
Klungelig pakt Həmidov de bal. Mehdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Həmidov verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Mahmudbəyov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 44%, Sumqayit 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araz - Sumqayit 0:0

80e minuut.
Səfəroğlu geeft een hoge lob. Klungelig pakt Əhmədsoy de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Həbibli. Həbibli krijgt een gele kaart.

88e minuut.
İlyasov met een sublieme pass. Poladzadə rent richting de bal. Poladzadə passt de bal met de wreef. Mahmudbəyov rent richting de bal. Mahmudbəyov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Araz 60%, Sumqayit 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Araz - Sumqayit 0:0