Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sederek FK Dongilispor
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
59% Spel op eigen helft 41%
6 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 17.2
unsatisfactory Schieten hopeless
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 54%, Dongilispor 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sederek FK - Dongilispor 0:0

57e minuut.
Ordubadi trapt de bal weg van het doel. Ələkbərov kopt de bal weg. Namazov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli haalt uit met een fantastische trap. Baycan bokst de bal weg.

62e minuut.
Ordubadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Səlimov is nu in balbezit. Hüseynli onderschept slim de pass. Abbas is nu in balbezit. Abbas haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Hüseynli is nu in balbezit. Abbas rent richting de bal. Hüseynli rent richting de bal. Hüseynli draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

69e minuut.
Səlimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hüseynli onderschept slim de pass. Hüseynli passt de bal met de wreef. Abbas is nu in balbezit. Abbas draait met de bal, schiet en ... Baycan verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

74e minuut.
Veysəlov is nu in balbezit. Veysəlov passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli rent richting de bal. Hüseynli verovert de bal door een tackle van achteren. Hüseynli draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sederek FK 65%, Dongilispor 35%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Sederek FK - Dongilispor 0:0