Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
ATLETKO MADRID Araz
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
47% Spel op eigen helft 53%
10 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen hopeless
unsatisfactory Verdedigen poor


10e minuut.
Həmidov passt de bal in één keer door. İbişov bereikt de bal nog maar net als eerste. İbişov geeft een hoge lob. Məmmədoğlu is nu in balbezit. Məmmədoğlu draait met de bal, schiet en ... Mədətov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
İsrafilov kopt de bal weg. Daar is Həmidov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədoğlu rent richting de bal. Ağabəyli rent richting de bal. Ağabəyli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Ağabəyli onderschept slim de pass. Həmidov is nu in balbezit. Ağabəyli onderschept slim de pass. Məmmədoğlu rent richting de bal. Məmmədoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETKO MADRID 38%, Araz 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
ATLETKO MADRID - Araz 0:0

49e minuut.
Ağabəyli rent richting de bal. Məmmədoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağabəyli schiet op doel. Əzizbəyov probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Poladzadə is nu in balbezit. Poladzadə geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bayramsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Həbibli geeft een hoge lob. Adıgözəl bokst de bal weg. Orucov is nu in balbezit. Orucov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
ATLETKO MADRID - Araz 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: ATLETKO MADRID 56%, Araz 44%.
ATLETKO MADRID - Araz 0:1