Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunbul FC yenilmezz
Izin ver Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
30% Spel op eigen helft 70%
23 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.2 gemiddelde waardering 16.7
goed Schieten slecht
zwak Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Dəvəli passt de bal met de wreef. Cavanşirov geeft een lange en hoge pass. Dünyamalıyev geeft een lange en hoge pass. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Cavadov trapt de bal weg. Yusifsoy kopt de bal weg. Quliyev geeft een hoge lob. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli geeft een hoge lob. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov schiet op doel. Zakiroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 1:0

8e minuut.
Dəvəli heeft problemen om de bal te vangen. Dəvəli geeft de bal voor. Klungelig pakt Cavadov de bal. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 2:0

11e minuut.
Daar is Cavadov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov onderschept slim de pass. Məmmədbəyov passt de bal met de wreef. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cavanşirov geeft de bal voor. Cavadov controleert de bal met de borst. Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ... Zakiroğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 3:0

17e minuut.
Dəvəli verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dəvəli raakt geblesseerd tijdens het duel. Dəvəli zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Məmmədbəyov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 4:0

20e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Topçubaşov geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Xosrovov heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 5:0

23e minuut.
Dünyamalıyev rent richting de bal. Qurbanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov schiet op doel. Zakiroğlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 6:0

39e minuut.
Qafarzadə speelt de bal door. Qurbanlı is nu in balbezit. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Mirzəzadə rent richting de bal. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə passt de bal in één keer door. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yenilmezz 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 27%, yenilmezz 73%.
Sunbul FC - yenilmezz 7:0

53e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ağayarzadə komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Seyidov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pərvizzadə komt het veld opgelopen. Cavanşirov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Dəvəli kan de bal niet met de borst controleren. Dəvəli met een sublieme pass. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niftəliyev komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Əhmədsoy komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev geeft een lange en hoge pass. Mirzəzadə rent richting de bal. Məmmədbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədbəyov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 33%, yenilmezz 67%.
Sunbul FC - yenilmezz 7:0