Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.09 [del]
  • Stadion: Katex Arena
  • Weer: Bewolkt
    en regenachtig
  • Toeschouwers: 3082
Sunbul FC Agali
Izin ver Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
29% Spel op eigen helft 71%
24 Doelpogingen 4
3 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 20.6
goed Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


3e minuut.
Qafarzadə is nu in balbezit. Qafarzadə speelt de bal door. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Samuxlu maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - Agali 1:0

10e minuut.
Cəfərli geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pərvizzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə schiet op doel. Kazımov bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Sunbul FC - Agali 1:1

16e minuut.
Ağayarzadə geeft een lange en hoge pass. Cavadlı rent richting de bal. Met opzet legt Dəvəli zijn tegenspeler op de grond. Dəvəli krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Topçubaşov rent richting de bal. Cavadlı is nu in balbezit. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Məşədiəzim probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - Agali 2:1

30e minuut.
Rəsullu rent richting de bal. Qurbanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Baycan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baycan krijgt een gele kaart.

34e minuut.
Cəfərli kan de bal niet met de borst controleren. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli probeert naar een medespeler te passen. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Qafarzadə kopt de bal weg. Qurbanlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Məşədiəzim bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı onderschept slim de pass. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Qasımsoy geeft een hoge lob. Klungelig pakt Cabirzadə de bal. Dəvəli probeert naar een medespeler te passen. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 39%, Agali 61%.
Sunbul FC - Agali 2:1

49e minuut.
Cavanşirov met een snelle inworp. Dəvəli controleert de bal met de borst. Baycan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baycan krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten. Dəvəli is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Quliyev komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - Agali 3:1

52e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Muradlı komt het veld opgelopen.

60e minuut.
Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı passt de bal met de wreef. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov schiet op doel. Samuxlu probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı schiet op doel. Samuxlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Əhmədsoy komt het veld opgelopen.

68e minuut.
Quliyev rent richting de bal. Pərvizzadə begaat een overtreding. Quliyev raakt geblesseerd tijdens het duel. Quliyev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Qasımsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov onderschept slim de pass. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... Samuxlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Inworp. Niftəliyev komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli passt de bal zonder na te denken. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Pərvizzadə geeft een lange en hoge pass. Inworp. Əhmədsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Cəfərli rent richting de bal. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli speelt de bal door. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel. Samuxlu bokst de bal weg.

84e minuut.
Məmmədbəyov is nu in balbezit. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli passt de bal zonder na te denken. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel. Samuxlu bokst de bal weg.

87e minuut.
Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı geeft de bal voor. Quliyev is nu in balbezit. Cabirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 19%, Agali 81%.
Sunbul FC - Agali 3:1