Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuranFC yenilmezz
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


18e minuut.
Seyidov passt de bal met de wreef. Balaşzadə is nu in balbezit. Xosrovov controleert de bal met de borst. Zərgərov is nu in balbezit. Zərgərov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mirzəzadə geeft een lange en hoge pass. Inworp. İsrafilov met de inworp. Qarayev is nu in balbezit. Qarayev geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuranFC 36%, yenilmezz 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TuranFC - yenilmezz 0:0

52e minuut.
Daar is Kərimli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verdixanov rent richting de bal. Kərimli verovert de bal door een tackle van achteren. Kərimli speelt de bal door. Qarayev geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyidov. Seyidov krijgt een gele kaart.

63e minuut.
Cavadov probeert de bal aan de voet te houden. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Qarayev zal de hoekschop nemen. Balaşzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Zərgərov rent richting de bal. Xosrovov onderschept slim de pass. Xosrovov geeft een lange en hoge pass. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
TuranFC - yenilmezz 0:1

70e minuut.
Həsənli is nu in balbezit. Həsənli geeft een hoge lob. Inworp. Xosrovov met een snelle inworp. Vahabov geeft een hoge lob. De bal raakt de paal.

75e minuut.
Qarayev passt de bal met de wreef. Tanrıverdiyev is nu in balbezit. Zərgərov is nu in balbezit. Zərgərov haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Dünyamalıyev de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Dəmirov is nu in balbezit. Dəmirov passt de bal zonder na te denken. Cavadov rent richting de bal. Tanrıverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdiyev draait met de bal, schiet en ... Nəsiboğlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuranFC 51%, yenilmezz 49%.
TuranFC - yenilmezz 0:1