Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate FC_BAKU1997
Normal Tactiek asddddd
56% Balbezit 44%
40% Spel op eigen helft 60%
11 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 16.5
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


9e minuut.
Baburov is nu in balbezit. Xəlilov onderschept slim de pass. Xəlilov met een sublieme pass. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə probeert naar een medespeler te passen. Əmirov rent richting de bal. Əmirov geeft een hoge lob. Əzizbəyov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Daar is Baburov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baburov geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Cahangirzadə de bal onder controle te krijgen. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Novruzov met een sublieme pass. Bayramoğlu is nu in balbezit. Met opzet legt Əmircanov zijn tegenspeler op de grond. Əmircanov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate 41%, FC_BAKU1997 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
River Plate - FC_BAKU1997 0:0

57e minuut.
Gəncəli onderschept slim de pass. Gəncəli probeert naar een medespeler te passen. Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ... İlyasov bokst de bal weg. Muxtarov speelt de bal door. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli passt de bal zonder na te denken. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Əlioğlu speelt de bal door. Baburov is nu in balbezit. Əlioğlu begaat een overtreding. Əlioğlu krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Əzizbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli rent richting de bal. Gəncəli passt de bal in één keer door. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əlioğlu geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate - FC_BAKU1997 1:0

85e minuut.
Baburov rent richting de bal. Baburov geeft een hoge lob. Inworp. Xəlilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə is nu in balbezit. Cahangirzadə passt de bal zonder na te denken. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate - FC_BAKU1997 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate 38%, FC_BAKU1997 62%.
River Plate - FC_BAKU1997 2:0