Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_BAKU1997 River Plate
asddddd Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
38% Spel op eigen helft 62%
10 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 15.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


11e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Gəncəli met de inworp. Əmirov rent richting de bal. Əmirov geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_BAKU1997 - River Plate 0:1

21e minuut.
Nəzirov trapt de bal weg. Xəlilov rent richting de bal. Xəlilov passt de bal met de wreef. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Cahangirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Əmircanov is nu in balbezit. Əmircanov passt de bal met de wreef. Cavadzadə rent richting de bal. Cavadzadə schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirov onderschept slim de pass. Əmirov met een sublieme pass. Xaliqov bereikt de bal nog maar net als eerste. Xaliqov haalt uit met een fantastische trap. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Muxtarov geeft een hoge lob. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cavadzadə schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Cahangirzadə passt de bal in één keer door. Bayramoğlu rent richting de bal. Veysəloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirzadə onderschept slim de pass. Cahangirzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC_BAKU1997 - River Plate 0:2

43e minuut.
Gəncəli geeft een lange en hoge pass. Ramilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramilov passt de bal zonder na te denken. Cavadzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_BAKU1997 - River Plate 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_BAKU1997 46%, River Plate 54%.
FC_BAKU1997 - River Plate 1:2

74e minuut.
Gəncəli is nu in balbezit. Cahangirzadə rent richting de bal. Cahangirzadə met een sublieme pass. Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_BAKU1997 30%, River Plate 70%.
FC_BAKU1997 - River Plate 1:2