Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agali yenilmezz
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
12 Doelpogingen 5
5 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.5 gemiddelde waardering 18.3
slecht Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
zwak Verdedigen slecht


5e minuut.
Cavadlı is nu in balbezit. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə met een sublieme pass. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

8e minuut.
İbrahimoğlu is nu in balbezit. İbrahimoğlu geeft een hoge lob. Mirzəzadə kopt de bal weg. Şabanov rent richting de bal. Şabanov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

18e minuut.
Cavadlı onderschept slim de pass. Seyidov rent richting de bal. Cavadlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cavadlı krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə met een sublieme pass. Şabanov is nu in balbezit. Şabanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Agali - yenilmezz 1:0

20e minuut.
Xosrovov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Cabirzadə met een sublieme pass. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. İbrahimoğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Pərvizzadə passt de bal in één keer door. Xosrovov rent richting de bal. Şabanov onderschept slim de pass. Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Dünyamalıyev geeft de bal voor. Inworp. Pərvizzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə geeft een lange en hoge pass. Paal!

38e minuut.
Şabanov is nu in balbezit. Şabanov draait met de bal, schiet en ... Daar is Pərvizzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baycan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baycan geeft de bal voor. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Rəsullu bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov speelt de bal door. Behbudov rent richting de bal. Behbudov schiet op doel. Samuxlu kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ... Daar is Qasımsoy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vahabov rent richting de bal. Vahabov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agali 31%, yenilmezz 69%.
Agali - yenilmezz 1:0

58e minuut.
Seyidov probeert naar een medespeler te passen. Məmmədbəyov rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Qasımsoy. Qasımsoy krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Məşədiəzim geeft een hoge lob. Pərvizzadə kopt de bal weg. Cavadlı heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

76e minuut.
Rəsullu geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mirzəzadə met de inworp. Verdixanov rent richting de bal. Verdixanov geeft een lange en hoge pass. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agali 42%, yenilmezz 58%.
Agali - yenilmezz 1:0