Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunbul FC TuranFC
Izin ver Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
38% Spel op eigen helft 62%
11 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
25.4 gemiddelde waardering 17.8
adequate Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


1e minuut.
Kərimli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qafarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Qafarzadə passt de bal in één keer door. Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

4e minuut.
İsrafilov verovert de bal door een tackle van achteren. İsrafilov passt de bal met de wreef. Daar is Nəcəfov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Quliyev onderschept slim de pass. Quliyev passt de bal in één keer door. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - TuranFC 1:0

10e minuut.
Zərgərov met een sublieme pass. Tanrıverdiyev heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Qurbanlı haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

14e minuut.
Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli geeft de bal voor. Nəcəfov heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Balaşzadə geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Xanov met de inworp. Daar is Qafarzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qafarzadə geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kərimli is nu in balbezit. Kərimli geeft de bal voor. Xanov rent richting de bal. Tanrıverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdiyev draait met de bal, schiet en ... Paal! Kazımov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

23e minuut.
Cəfərli speelt de bal door. Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli met een sublieme pass. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. Ağazadə bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - TuranFC 2:0

40e minuut.
Qarayev geeft een hoge lob. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli met een sublieme pass. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 40%, TuranFC 60%.
Sunbul FC - TuranFC 2:0

51e minuut.
Inworp. Ağayarzadə komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Kərimli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov passt de bal in één keer door. Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Xanov probeert naar een medespeler te passen. Ağayarzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağayarzadə met een sublieme pass. Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - TuranFC 3:0

61e minuut.
İsrafilov komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Inworp. Cavanşirov komt het veld opgelopen.

81e minuut.
Inworp. Sayadov met een snelle inworp. İsrafilov rent richting de bal. Balaşzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Balaşzadə geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 35%, TuranFC 65%.
Sunbul FC - TuranFC 3:0