Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yussepp FC_BAKU1997
Normal Tactiek asddddd
49% Balbezit 51%
60% Spel op eigen helft 40%
7 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.4
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Kamalov kopt de bal weg. Daar is Vəliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavadzadə is nu in balbezit. Cavadzadə schiet op doel. Ağayarzadə verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
yussepp - FC_BAKU1997 0:1

9e minuut.
Əfəndiyev is nu in balbezit. Novruzov onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vəliyev. Vəliyev krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Novruzov passt de bal in één keer door. Cavadzadə is nu in balbezit. Cavadzadə schiet op doel. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Əfəndiyev de bal. Cavadzadə rent richting de bal. Cavadzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yussepp - FC_BAKU1997 0:2

22e minuut.
Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şahverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Əmircanov is nu in balbezit. Türkoğlu rent richting de bal. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Şamilov geeft een hoge lob. Şahverdiyev kopt de bal weg. Daar is Ramilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

42e minuut.
Əmircanov onderschept slim de pass. Novruzov heeft problemen om de bal te vangen. Novruzov passt de bal in één keer door. Daar is Cavadzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cavadzadə draait met de bal, schiet en ... Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
yussepp - FC_BAKU1997 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yussepp 66%, FC_BAKU1997 34%.
yussepp - FC_BAKU1997 0:3

54e minuut.
Şamilov probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Şahverdiyev de bal. Şahverdiyev passt de bal zonder na te denken. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
yussepp - FC_BAKU1997 1:3

67e minuut.
Əmircanov onderschept slim de pass. Kamalov is nu in balbezit. Kamalov speelt de bal door. Daar is Novruzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novruzov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Muxtarov is nu in balbezit. Muxtarov draait met de bal, schiet en ... Əzizbəyov rent richting de bal. Əzizbəyov geeft een lange en hoge pass. Cəfərov kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Əzizbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Əzizbəyov passt de bal in één keer door. Əfəndiyev heeft problemen om de bal te vangen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yussepp 54%, FC_BAKU1997 46%.
yussepp - FC_BAKU1997 1:3