Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
yussepp Agali
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 20.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


8e minuut.
Cəfərov passt de bal in één keer door. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Əsədov geeft de bal voor. Türkoğlu is nu in balbezit. Türkoğlu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Məşədiəzim onderschept slim de pass. Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı met een sublieme pass. İbrahimoğlu heeft problemen om de bal te vangen. İbrahimoğlu geeft een hoge lob. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Əfəndiyev is nu in balbezit. Cavadlı is nu in balbezit. Cavadlı speelt de bal door. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov haalt uit met een fantastische trap. Səmədli probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Ağayarzadə is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

36e minuut.
İbrahimoğlu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Pərvizzadə draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Cabirzadə geeft een hoge lob. İbrahimoğlu rent richting de bal. Əsədov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! İbrahimoğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Cabirzadə zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Vəliyev passt de bal met de wreef. Adıgözəl rent richting de bal. Adıgözəl passt de bal met de wreef. Pərvizzadə is nu in balbezit. Pərvizzadə geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yussepp 73%, Agali 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
yussepp - Agali 0:0

60e minuut.
Əfəndiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Əfəndiyev geeft een lange en hoge pass. Rəsullu kopt de bal weg. Türkoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Türkoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Şabanov controleert de bal met de borst. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov is nu in balbezit. Cəfərov rent richting de bal. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen.
GOOOAAAAAAL!!!
yussepp - Agali 0:1

75e minuut.
Adıgözəl heeft problemen om de bal te vangen. Adıgözəl speelt de bal door. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov draait met de bal, schiet en ... Əlioğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: yussepp 50%, Agali 50%.
yussepp - Agali 0:1