Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agali yussepp
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
31% Spel op eigen helft 69%
13 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.6 gemiddelde waardering 18.8
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


4e minuut.
Əsədov geeft een hoge lob. Baycan rent richting de bal. Vəliyev is nu in balbezit. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Əfəndiyev is nu in balbezit. Cabirzadə is nu in balbezit. Cəfərov begaat een overtreding. Cəfərov krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Pərvizzadə onderschept slim de pass. Pərvizzadə passt de bal met de wreef. Şabanov rent richting de bal. Şabanov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Agali - yussepp 1:0

37e minuut.
Cabirzadə speelt de bal door. Şabanov rent richting de bal. Cəfərov is nu in balbezit. Şabanov onderschept slim de pass. Şabanov schiet op doel. Səmədli bokst de bal weg.

40e minuut.
Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov is nu in balbezit. Cəfərov rent richting de bal. Şabanov verovert de bal door een tackle van achteren. Şabanov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agali 30%, yussepp 70%.
Agali - yussepp 1:0

47e minuut.
Baycan is nu in balbezit. Baycan passt de bal zonder na te denken. Ağayarzadə is nu in balbezit. Şabanov onderschept slim de pass. Şabanov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Agali - yussepp 2:0

56e minuut.
Vəliyev is nu in balbezit. Vəliyev speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rəsullu met een snelle inworp. Pərvizzadə geeft een hoge lob. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Ağayarzadə de bal. Şabanov rent richting de bal. Şabanov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agali 32%, yussepp 68%.
Agali - yussepp 2:0