Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
River Plate TuranFC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.7 gemiddelde waardering 17.2
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Zərgərov geeft een lange en hoge pass. Azəroğlu heeft problemen om de bal te vangen. Tanrıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdiyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate - TuranFC 0:1

9e minuut.
Inworp. Qarayev met een snelle inworp. Zərgərov rent richting de bal. Zərgərov schiet op doel. Xəlilli probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
River Plate - TuranFC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate 54%, TuranFC 46%.
River Plate - TuranFC 0:2

56e minuut.
Balaşzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Balaşzadə probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Həsənli de bal. Bayramoğlu onderschept slim de pass. Bayramoğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Cahangirzadə is nu in balbezit. Balaşzadə is nu in balbezit. Balaşzadə passt de bal met de wreef. Bayramoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Bayramoğlu haalt uit met een fantastische trap. Ağazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

77e minuut.
Azəroğlu probeert naar een medespeler te passen. Əlioğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov begaat een overtreding. Zərgərov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: River Plate 58%, TuranFC 42%.
River Plate - TuranFC 0:2