Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TuranFC River Plate
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
43% Spel op eigen helft 57%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 15
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


12e minuut.
Xəlilov passt de bal zonder na te denken. Əlioğlu is nu in balbezit. Zərgərov begaat een overtreding. Əlioğlu raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Əlioğlu kan niet meer verder spelen.

12e minuut.
Cahangirzadə onderschept slim de pass. Dəmirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahangirzadə krijgt een gele kaart.

14e minuut.
Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren. Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev verovert de bal door een tackle van achteren. Qarayev geeft een hoge lob. Xəlilli bokst de bal weg.

20e minuut.
Əmirov met een snelle inworp. Cahangirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirzadə geeft een lange en hoge pass. Xəlilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Nəcəfov de bal. Ağazadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

30e minuut.
Balaşzadə rent richting de bal. Balaşzadə passt de bal in één keer door. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov onderschept slim de pass. Zərgərov haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Zərgərov rent richting de bal. Zərgərov passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Balaşzadə de bal. Bayramoğlu is nu in balbezit. Bayramoğlu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuranFC 37%, River Plate 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TuranFC - River Plate 0:0

46e minuut.
Azəroğlu onderschept slim de pass. Azəroğlu geeft een hoge lob. İsrafilov is nu in balbezit. Cahangirzadə rent richting de bal. Cahangirzadə schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

59e minuut.
Sayadov is nu in balbezit. Sayadov passt de bal met de wreef. Gəncəli is nu in balbezit. Zərgərov rent richting de bal. Zərgərov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

60e minuut.
İsrafilov probeert naar een medespeler te passen. Tanrıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gəncəli is nu in balbezit. Tanrıverdiyev verovert de bal door een tackle van achteren. Tanrıverdiyev haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Azəroğlu geeft een lange en hoge pass. Dəmirov is nu in balbezit. Met opzet legt Cahangirzadə zijn tegenspeler op de grond. Cahangirzadə krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

70e minuut.
Əmirov rent richting de bal. Əmirov met een sublieme pass. Nəcəfov rent richting de bal. Bayramoğlu rent richting de bal. Bayramoğlu schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
TuranFC - River Plate 0:1

84e minuut.
Balaşzadə onderschept slim de pass. Balaşzadə met een sublieme pass. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov verovert de bal door een tackle van achteren. Zərgərov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TuranFC 48%, River Plate 52%.
TuranFC - River Plate 0:1