Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC_BAKU1997 Sunbul FC
asddddd Tactiek Izin ver
44% Balbezit 56%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 22
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.1
poor Schieten good
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen weak


9e minuut.
Qafarzadə met een sublieme pass. Daar is Baburov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_BAKU1997 - Sunbul FC 0:1

12e minuut.
Qurbanlı rent richting de bal. Məmmədbəyov rent richting de bal. Ramilov legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Məmmədbəyov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Kazımov legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal vliegt tegen de lat.

13e minuut.
Inworp. Qafarzadə met een snelle inworp. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Qurbanlı krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Cəfərli onderschept slim de pass. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Qafarzadə zijn tegenspeler op de grond. Qafarzadə krijgt een gele kaart. Baburov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

20e minuut.
Baburov is nu in balbezit. Əmircanov rent richting de bal. Əmircanov passt de bal zonder na te denken. Əlioğlu is nu in balbezit. Əlioğlu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qafarzadə met een snelle inworp. Topçubaşov is nu in balbezit. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_BAKU1997 - Sunbul FC 0:2

27e minuut.
Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov is nu in balbezit. Klungelig pakt Məmmədbəyov de bal. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Muxtarov probeert naar een medespeler te passen. Dəvəli rent richting de bal. Dəvəli passt de bal met de wreef. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov draait met de bal, schiet en ... İlyasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_BAKU1997 78%, Sunbul FC 22%.
FC_BAKU1997 - Sunbul FC 0:2

52e minuut.
Inworp. İsrafilov komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Veysəloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Veysəloğlu geeft een lange en hoge pass. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Məhəmmədov komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Məhəmmədov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məhəmmədov speelt de bal door. Məmmədbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Məmmədbəyov haalt uit met een fantastische trap. Muxtarov probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!

72e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niftəliyev komt het veld opgelopen.

75e minuut.
Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədbəyov probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Qurbanlı geeft een hoge lob. Daar is Baburov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov schiet op doel. İlyasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Ramilov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Qurbanlı met een snelle inworp. İsrafilov heeft problemen om de bal te vangen. İsrafilov geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Xanov geeft een lange en hoge pass. Daar is Muxtarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Topçubaşov rent richting de bal. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
İsrafilov onderschept slim de pass. İsrafilov passt de bal met de wreef. Topçubaşov is nu in balbezit. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. İlyasov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC_BAKU1997 - Sunbul FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC_BAKU1997 75%, Sunbul FC 25%.
FC_BAKU1997 - Sunbul FC 0:3