Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sunbul FC yussepp
Izin ver Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
27% Spel op eigen helft 73%
24 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
24.9 gemiddelde waardering 19.5
good Schieten poor
weak Passen poor
weak Verdedigen poor


4e minuut.
Ağayarzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Məmmədbəyov onderschept slim de pass. Məmmədbəyov speelt de bal door. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

8e minuut.
Ağayarzadə rent richting de bal. Ağayarzadə geeft een hoge lob. Qurbanlı is nu in balbezit. Qurbanlı draait met de bal, schiet en ... Səmədli maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

15e minuut.
Dəvəli is nu in balbezit. Dəvəli passt de bal met de wreef. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı rent richting de bal. Qurbanlı schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Cəfərov heeft problemen om de bal te vangen. Dəvəli geeft een lange en hoge pass. Cəfərov controleert de bal met de borst. Dəvəli onderschept slim de pass. Dəvəli geeft een hoge lob. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yussepp 1:0

43e minuut.
Əfəndiyev rent richting de bal. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov met een sublieme pass. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 27%, yussepp 73%.
Sunbul FC - yussepp 1:0

47e minuut.
Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov rent richting de bal. Məmmədbəyov rent richting de bal. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Paal!

47e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov is nu in balbezit. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yussepp 2:0

49e minuut.
Muxtarov geeft een hoge lob. Qurbanlı probeert de bal aan de voet te houden. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Ağayarzadə de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yussepp 3:0

50e minuut.
Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı probeert naar een medespeler te passen. Cavanşirov geeft de bal voor. Məmmədbəyov rent richting de bal. Məmmədbəyov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Niftəliyev komt het veld opgelopen.

61e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. İsrafilov komt het veld opgelopen.

63e minuut.
Cavanşirov met een snelle inworp. Dəvəli controleert de bal met de borst. Dəvəli geeft een lange en hoge pass. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

66e minuut.
Kazımov trapt de bal weg van het doel. İsrafilov met een sublieme pass. Əlioğlu heeft problemen om de bal te vangen. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı haalt uit met een fantastische trap. Səmədli verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

71e minuut.
Doeltrap. Baxşıyev komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Klungelig pakt Cəfərov de bal. Dəvəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Dəvəli passt de bal zonder na te denken. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Qurbanlı geeft een hoge lob. Səmədli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Məmmədbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Məmmədbəyov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yussepp 4:0

76e minuut.
Inworp. Qurbanlı met de inworp. Dəvəli probeert naar een medespeler te passen. Topçubaşov bereikt de bal nog maar net als eerste. Topçubaşov schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Buitenspel voor Türkoğlu. Goede buitenspelval van de verdediging. Quliyev maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Məmmədbəyov kopt de bal weg. Topçubaşov rent richting de bal. Topçubaşov haalt uit met een fantastische trap. Səmədli probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Qurbanlı bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Sunbul FC - yussepp 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sunbul FC 27%, yussepp 73%.
Sunbul FC - yussepp 5:0