Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
BirKart TuranFC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
40% Spel op eigen helft 60%
10 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev probeert naar een medespeler te passen. Tanrıverdiyev is nu in balbezit. Zərgərov is nu in balbezit. Zərgərov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Balaşzadə rent richting de bal. Məhəmmədov verovert de bal door een tackle van achteren. Məhəmmədov speelt de bal door. Tahiroğlu is nu in balbezit. Tahiroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Fərəcov probeert naar een medespeler te passen. Tahiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaşzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Balaşzadə krijgt een gele kaart. Tahiroğlu is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Dağıstanlı wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BirKart 35%, TuranFC 65%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
BirKart - TuranFC 0:0

54e minuut.
İsrafilov raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Əsədli komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Klungelig pakt Qasımzadə de bal. Zərgərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zərgərov probeert naar een medespeler te passen. Tanrıverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Tanrıverdiyev schiet op doel. Vəlisoy probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Fərəcov rent richting de bal. Fərəcov passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Yolçuyev de bal. Tahiroğlu rent richting de bal. Tahiroğlu haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Dağıstanlı kan de bal niet met de borst controleren. Dağıstanlı passt de bal met de wreef. Fərəcov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiroğlu is nu in balbezit. Tahiroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
BirKart - TuranFC 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: BirKart 46%, TuranFC 54%.
BirKart - TuranFC 1:0