Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Agali FC_BAKU1997
Normal Tactiek asddddd
54% Balbezit 46%
35% Spel op eigen helft 65%
15 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.5 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Pərvizzadə onderschept slim de pass. Pərvizzadə geeft een hoge lob. Əmircanov is nu in balbezit. Şabanov onderschept slim de pass. Şabanov haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

19e minuut.
Əmircanov passt de bal in één keer door. Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə speelt de bal door. Şabanov is nu in balbezit. Şabanov haalt uit met een fantastische trap. İlyasov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Pərvizzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Pərvizzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cabirzadə is nu in balbezit. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... İlyasov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov schiet op doel. İlyasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agali - FC_BAKU1997 1:0

32e minuut.
Əzizbəyov passt de bal met de wreef. Cavadlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadlı passt de bal met de wreef. İbrahimoğlu rent richting de bal. İbrahimoğlu geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Baburov is nu in balbezit. Baycan verovert de bal door een tackle van achteren. Baycan probeert naar een medespeler te passen. Şabanov is nu in balbezit. Şabanov draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Daar is Baburov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə met een sublieme pass. Şabanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şabanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agali 36%, FC_BAKU1997 64%.
Agali - FC_BAKU1997 1:0

48e minuut.
Pərvizzadə passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Cavadlı de bal. Cavadlı probeert naar een medespeler te passen. Şabanov is nu in balbezit. Şabanov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Cabirzadə is nu in balbezit. Əmircanov is nu in balbezit. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ... İlyasov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Agali - FC_BAKU1997 2:0

51e minuut.
Inworp. Kamalov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Novruzov probeert de bal met de borst te controleren. Cavadzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cavadzadə haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Agali 33%, FC_BAKU1997 67%.
Agali - FC_BAKU1997 2:0