Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KARAPAPAK FC Glasgow_London
Normal Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
31% Spel op eigen helft 69%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.5 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
average Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaqlı onderschept slim de pass. Ocaqlı probeert naar een medespeler te passen. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Səfixanov met een snelle inworp. Yusifoğlu speelt de bal door. Ocaqlı met een sublieme pass. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev met een sublieme pass. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAPAPAK FC - Glasgow_London 1:0

35e minuut.
Adiloğlu geeft een lange en hoge pass. Heydərli is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fərzəliyev. Fərzəliyev krijgt een gele kaart.

42e minuut.
Yarəliyev rent richting de bal. Babaverdiyev onderschept slim de pass. Nəzirov onderschept slim de pass. Nəzirov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Əsgərov trapt de bal weg van het doel. Həsənzadə kopt de bal weg. Babaverdiyev kan de bal niet met de borst controleren. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAPAPAK FC 33%, Glasgow_London 67%.
KARAPAPAK FC - Glasgow_London 1:0

49e minuut.
Səfixanov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəfərsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Hüseynzadə probeert naar een medespeler te passen. Heydərli rent richting de bal. Səidov begaat een overtreding. Səidov krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Mahmudbəyov geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ulutürk met de inworp. Ocaqlı is nu in balbezit. Ocaqlı geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Həsənzadə kopt de bal weg. Babaverdiyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov onderschept slim de pass. Nəzirov haalt uit met een fantastische trap. Əsgərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KARAPAPAK FC - Glasgow_London 2:0

83e minuut.
Daar is Nəzirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirov passt de bal met de wreef. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... İsmayılzadə probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KARAPAPAK FC 29%, Glasgow_London 71%.
KARAPAPAK FC - Glasgow_London 2:0