Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keşlə FK Sector 11
343 Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
9 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Abbaslı bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Muradoğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - Sector 11 0:1

7e minuut.
Zərgərov trapt de bal weg van het doel. Cəfərov kopt de bal weg. Nəcəfoğlu rent richting de bal. Xanəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Xanəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - Sector 11 0:2

9e minuut.
Tahiroğlu geeft een hoge lob. Inworp. Cəmşidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Daar is Tağızadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cəfərov. Əmirli raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Abbaslı neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - Sector 11 1:2

30e minuut.
Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfoğlu is nu in balbezit. Nəcəfoğlu passt de bal zonder na te denken. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - Sector 11 1:3

32e minuut.
Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli onderschept slim de pass. Əmirli met een sublieme pass. Tağızadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Tağızadə haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfərov passt de bal in één keer door. Kərimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Xanəliyev kan de bal niet met de borst controleren. Cəmşidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Tahiroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev onderschept slim de pass. Xanəliyev haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keşlə FK 51%, Sector 11 49%.
Keşlə FK - Sector 11 1:3

59e minuut.
Tağızadə is nu in balbezit. Əmirli is nu in balbezit. Cəfərov onderschept slim de pass. Tağızadə verovert de bal door een tackle van achteren. Tağızadə draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - Sector 11 2:3

60e minuut.
Şamiloğlu passt de bal met de wreef. Qurbansoy is nu in balbezit. Qurbansoy passt de bal in één keer door. Əmirli is nu in balbezit. Əmirli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keşlə FK - Sector 11 3:3

70e minuut.
Tanrıverdiyev geeft een hoge lob. Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov probeert naar een medespeler te passen. Xanəliyev rent richting de bal. Xanəliyev schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Muradoğlu rent richting de bal. Muradoğlu geeft de bal voor. Əmirli rent richting de bal. Klungelig pakt Tağızadə de bal. Tağızadə haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - Sector 11 4:3

83e minuut.
Nəcəfoğlu geeft de bal voor. Inworp. Cəmşidov met een snelle inworp. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu geeft een lange en hoge pass. Paal!

86e minuut.
Nəcəfoğlu geeft een hoge lob. Daar is Abbaslı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Şamiloğlu speelt de bal door. Xanəliyev is nu in balbezit. Xanəliyev schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keşlə FK 48%, Sector 11 52%.
Keşlə FK - Sector 11 4:3