Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Jack team KARAPAPAK FC
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 22.1
zwak Schieten slecht
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Abdullayev is nu in balbezit. Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov heeft problemen om de bal te vangen. Cahangirov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Abbaszadə probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

6e minuut.
Yarəliyev met een sublieme pass. Cəfərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Kərimov begaat een overtreding. Kərimov krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nəzirov geeft de bal voor. Maqomayev heeft problemen om de bal te vangen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Qasımoğlu werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Hüseynzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hüseynzadə. Cahangirov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

24e minuut.
Cəfərsoy geeft een hoge lob. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gəncəli. Gəncəli krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Gəncəli de bal. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Jack team - KARAPAPAK FC 0:1

26e minuut.
Gəncəli is nu in balbezit. Cəfərsoy onderschept slim de pass. Cəfərsoy passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel. Qasımoğlu verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Çələbiyev passt de bal in één keer door. Mahmudbəyov heeft problemen om de bal te vangen. Cahangirov is nu in balbezit. Cahangirov schiet op doel. Na een snelle pass probeert Xoşqayıbov de bal onder controle te krijgen. Abbaszadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Jack team - KARAPAPAK FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jack team 55%, KARAPAPAK FC 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jack team - KARAPAPAK FC 1:1

62e minuut.
Heydərli probeert naar een medespeler te passen. Nəzirov is nu in balbezit. Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Hüseynzadə passt de bal zonder na te denken. Nəzirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Qarayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Həsənzadə onderschept slim de pass. Həsənzadə met een sublieme pass. Heydərli probeert naar een medespeler te passen. Nəzirov is nu in balbezit. Nəzirov schiet op doel. Qasımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

84e minuut.
Qasımoğlu trapt de bal weg. Inworp. Cəfərsoy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
İsrafilov is nu in balbezit. İsrafilov geeft een hoge lob. Daar is Maqomayev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Jack team 49%, KARAPAPAK FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Jack team - KARAPAPAK FC 1:1