Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glasgow_London Qubadlı PFK
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
41% Spel op eigen helft 59%
9 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 16.6
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Adiloğlu passt de bal zonder na te denken. Inworp. Əzizbəyli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Əsgərov trapt de bal weg. Əcəmi kopt de bal weg. Bayramlı is nu in balbezit. Ocaqlı verovert de bal door een tackle van achteren. Ocaqlı draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Adiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ələkbərov begaat een overtreding. Adiloğlu is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Əcəmi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Səidov kan de bal niet met de borst controleren. Səidov haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu geeft een lange en hoge pass. Daar is Bayramlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulutürk is nu in balbezit. Ulutürk schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Inworp. Fərzəliyev met een snelle inworp. Ocaqlı geeft een lange en hoge pass. Daar is Ulutürk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ulutürk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Glasgow_London - Qubadlı PFK 1:0

31e minuut.
Şamilov heeft problemen om de bal te vangen. Ocaqlı speelt de bal door. Şamilov rent richting de bal. Şamilov schiet op doel. Əcəmi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Glasgow_London - Qubadlı PFK 1:1

45e minuut.
Ulutürk speelt de bal door. Ocaqlı is nu in balbezit. Ocaqlı passt de bal zonder na te denken. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov haalt uit met een fantastische trap. Abutalıbov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow_London 36%, Qubadlı PFK 64%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glasgow_London - Qubadlı PFK 1:1

83e minuut.
Daar is Şamilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ocaqlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Ocaqlı met een sublieme pass. Səidov is nu in balbezit. Səidov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Niftəliyev onderschept slim de pass. Niftəliyev met een sublieme pass. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow_London 47%, Qubadlı PFK 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glasgow_London - Qubadlı PFK 1:1