Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Qubadlı PFK KARAPAPAK FC
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
68% Spel op eigen helft 32%
3 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 22.8
poor Schieten poor
poor Passen average
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Osmanlı speelt de bal door. Əzizbəyli kan de bal niet met de borst controleren. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mahmudbəyov met de inworp. İsrafilov bereikt de bal nog maar net als eerste. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Qubadlı PFK - KARAPAPAK FC 0:1

10e minuut.
İsrafilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nəzirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəzirov passt de bal zonder na te denken. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Abutalıbov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Həsənzadə rent richting de bal. Ələkbərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Həsənzadə is nu in balbezit. Nəzirov is nu in balbezit. Nəzirov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Əzizbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov onderschept slim de pass. Nəzirov speelt de bal door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Qubadlı PFK - KARAPAPAK FC 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qubadlı PFK 64%, KARAPAPAK FC 36%.
Qubadlı PFK - KARAPAPAK FC 0:2

47e minuut.
Heydərli met een sublieme pass. Bayramlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov onderschept slim de pass. Daar is Nəzirov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nəzirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Şükürov met de inworp. Nəzirov is nu in balbezit. Nəzirov speelt de bal door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Qubadlı PFK - KARAPAPAK FC 0:3

67e minuut.
Nəzirov is nu in balbezit. Məmmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Paal!
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Niftəliyev rent richting de bal. Nəzirov verovert de bal door een tackle van achteren. Əzizbəyli begaat een overtreding. Nəzirov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Nəzirov kan niet meer verder spelen. Nağıyev komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Mahmudbəyov passt de bal in één keer door. Niftəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Nağıyev probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Qubadlı PFK - KARAPAPAK FC 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Qubadlı PFK 71%, KARAPAPAK FC 29%.
Qubadlı PFK - KARAPAPAK FC 0:4