Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Birbank Sector 11
523 Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
4 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20 gemiddelde waardering 18.5
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


9e minuut.
Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Orucov onderschept slim de pass. Orucov speelt de bal door. Şeyxzadə is nu in balbezit. Şeyxzadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Birbank - Sector 11 1:0

20e minuut.
Hacıyev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Zeynalli bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ponamaryov. Zeynalli wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birbank 45%, Sector 11 55%.
Birbank - Sector 11 1:0

53e minuut.
Oruclu probeert naar een medespeler te passen. Cəfərov kopt de bal weg. Szekfű met een sublieme pass. Xırdalanlı is nu in balbezit. Xırdalanlı haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Hacıyev speelt de bal door. Cəfərov speelt de bal door. Nəsirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəmşidov onderschept slim de pass. Cəmşidov haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Xanəliyev rent richting de bal. Orucov is nu in balbezit. Xanəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Şamiloğlu is nu in balbezit. Şamiloğlu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Inworp. Səmədli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Xırdalanlı met een sublieme pass. Şeyxzadə rent richting de bal. Şeyxzadə draait met de bal, schiet en ... Zərgərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

84e minuut.
Nəsirov is nu in balbezit. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Ponamaryov rent richting de bal. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Birbank 60%, Sector 11 40%.
Birbank - Sector 11 1:0