Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Keşlə FK KARAPAPAK FC
343 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 21
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 22.1
matig Schieten slecht
waardeloos Passen matig
slecht Verdedigen slecht


3e minuut.
Əmirli geeft een hoge lob. İsrafilov controleert de bal met de borst. Veysəloğlu rent richting de bal. Veysəloğlu geeft de bal voor. Ulduz kopt de bal weg. Abbaszadə verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Tağızadə is nu in balbezit. Tağızadə draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - KARAPAPAK FC 1:0

6e minuut.
Çələbiyev met een harde bal richting middenveld. Hüseynzadə kopt de bal weg. Abbaslı rent richting de bal. Nəzirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Nəzirov kopt de bal weg. İsrafilov heeft problemen om de bal te vangen. İsrafilov passt de bal in één keer door. Yarəliyev rent richting de bal. Yarəliyev schiet op doel. Tanrıverdi bokst de bal weg.

21e minuut.
Muradoğlu probeert naar een medespeler te passen. Nəcəfoğlu is nu in balbezit. İsrafilov rent richting de bal. İsrafilov geeft een lange en hoge pass. Yarəliyev krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Keşlə FK - KARAPAPAK FC 1:1

24e minuut.
Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Tahiroğlu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov draait met de bal, schiet en ... Tanrıverdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Keşlə FK - KARAPAPAK FC 1:2

26e minuut.
Abbaslı rent richting de bal. Cəfərsoy onderschept slim de pass. Nəzirov is nu in balbezit. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... Tanrıverdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Abbaslı is nu in balbezit. Nəzirov verovert de bal door een tackle van achteren. Nəzirov probeert naar een medespeler te passen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev haalt uit met een fantastische trap. Tanrıverdi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Ulduz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hüseynzadə rent richting de bal. Ulduz verovert de bal door een tackle van achteren. Əmirli bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmirli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keşlə FK 68%, KARAPAPAK FC 32%.
Keşlə FK - KARAPAPAK FC 1:2

51e minuut.
Tanrıverdiyev geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Hüseynzadə de bal onder controle te krijgen. Yarəliyev is nu in balbezit. Yarəliyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

58e minuut.
Nəzirov speelt de bal door. Yarəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradoğlu rent richting de bal. Yarəliyev verovert de bal door een tackle van achteren. Yarəliyev schiet op doel. De bal raakt de paal.

60e minuut.
Əmirli onderschept slim de pass. Əmirli met een sublieme pass. Nəcəfoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəzirov rent richting de bal. Nəzirov schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Keşlə FK 58%, KARAPAPAK FC 42%.
Keşlə FK - KARAPAPAK FC 1:2