Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Sector 11 Jack team
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 19.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


3e minuut.
Fazilov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov speelt de bal door. Abdullayev is nu in balbezit. Abdullayev draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

5e minuut.
Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu geeft een hoge lob. Kərimov heeft problemen om de bal te vangen. Xanəliyev is nu in balbezit. Xanəliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Jack team 1:0

11e minuut.
Gəncəli bereikt de bal nog maar net als eerste. Şamiloğlu rent richting de bal. Şamiloğlu passt de bal met de wreef. Xanəliyev is nu in balbezit. Xanəliyev haalt uit met een fantastische trap. Paal!

13e minuut.
Cəmşidov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Şamiloğlu rent richting de bal. Atakişiyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Atakişiyev krijgt een gele kaart. Şamiloğlu raakt geblesseerd tijdens het duel. Şamiloğlu legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Jack team 2:0

30e minuut.
Şamiloğlu verovert de bal door een tackle van achteren. Kərimov bereikt de bal nog maar net als eerste. Kərimov passt de bal in één keer door. Xanəliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanəliyev schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Jack team 3:0

40e minuut.
Klungelig pakt Kərimov de bal. Gəncəli is nu in balbezit. Kərimov is nu in balbezit. Şamiloğlu onderschept slim de pass. Şamiloğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Sector 11 - Jack team 4:0

43e minuut.
Zeynalli rent richting de bal. Zeynalli geeft de bal voor. Kərimov rent richting de bal. Xanəliyev onderschept slim de pass. Xanəliyev draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 47%, Jack team 53%.
Sector 11 - Jack team 4:0

55e minuut.
Yagizarov probeert naar een medespeler te passen. Alayov is nu in balbezit. Abdullayev is nu in balbezit. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

61e minuut.
Cəfərov is nu in balbezit. Cəfərov haalt uit met een fantastische trap. Cəfərsoy probeert de bal aan de voet te houden. Cəmşidov probeert naar een medespeler te passen. Qarayev heeft problemen om de bal te vangen. Qasımoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

63e minuut.
Inworp. Qurbansoy met een snelle inworp. Klungelig pakt Cəfərov de bal. Cəfərov geeft een lange en hoge pass. Xanəliyev krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Abdullayev is nu in balbezit. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Zeynalli onderschept slim de pass. Abdullayev rent richting de bal. Abdullayev schiet op doel. Zərgərov bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Sector 11 60%, Jack team 40%.
Sector 11 - Jack team 4:0