Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Glasgow_London Keşlə FK
Normal Tactiek 343
48% Balbezit 52%
64% Spel op eigen helft 36%
5 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten average
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen poor


1e minuut.
Ocaqlı probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Səidov de bal. Tağızadə verovert de bal door een tackle van achteren. Tağızadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Yusifoğlu passt de bal in één keer door. Ulutürk rent richting de bal. Ulutürk probeert naar een medespeler te passen. Ocaqlı is nu in balbezit. Ocaqlı schiet op doel. Tanrıverdi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Ulutürk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Şahverdiyev komt het veld opgelopen. Fərzəliyev met de inworp. Ocaqlı rent richting de bal. Ocaqlı geeft de bal voor. Səidov is nu in balbezit. Səidov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow_London 59%, Keşlə FK 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glasgow_London - Keşlə FK 0:0

58e minuut.
Fərzəliyev geeft de bal voor. Tanrıverdiyev kan de bal niet met de borst controleren. Tanrıverdiyev geeft een hoge lob. Əmirli rent richting de bal. Əmirli draait met de bal, schiet en ... Əsgərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. İsmayılzadə is nu in balbezit. İsmayılzadə geeft een lange en hoge pass. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Rəhimli geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Əsgərov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Tağızadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əmirli is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rəhimli zal de hoekschop nemen. Əmirli springt en kopt de bal. Əsgərov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

67e minuut.
Muradoğlu is nu in balbezit. Muradoğlu geeft de bal voor. Daar is Səfixanov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muradoğlu onderschept slim de pass. Muradoğlu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Daar is Abbaslı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Əcəmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Muradoğlu zijn tegenspeler op de grond. Muradoğlu krijgt een gele kaart.

84e minuut.
Yusifoğlu rent richting de bal. Veysəloğlu onderschept slim de pass. Veysəloğlu geeft een lange en hoge pass. Tağızadə is nu in balbezit. Tağızadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Əsgərov trapt de bal weg van het doel. Ocaqlı probeert naar een medespeler te passen. Səidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Səidov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Glasgow_London 70%, Keşlə FK 30%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Glasgow_London - Keşlə FK 0:0