Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
futbol Bakı Arsenal Sheki
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
56% Spel op eigen helft 44%
7 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 16.3
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
hopeloos Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Şahbazlı bereikt de bal nog maar net als eerste. Atakişiyev is nu in balbezit. Şahbazlı schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Şahbazlı moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Şahbazlı schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Atakişiyev is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Atakişiyev met een snel genomen vrije trap. Muradov probeert de bal met de borst te controleren. Muradov draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Şərifoğlu kopt de bal weg. Muradov is nu in balbezit. Poladov rent richting de bal. Muradov onderschept slim de pass. Muradov haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Şərifoğlu is nu in balbezit. Qazıyev onderschept slim de pass. Qazıyev geeft de bal voor. Mikayıllı geeft een hoge lob. Ağamalıyev springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Atakişiyev is nu in balbezit. Atakişiyev passt de bal met de wreef. İbrahimbəyov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağamalıyev is nu in balbezit. Ağamalıyev schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ağamalıyev rent richting de bal. Ağamalıyev haalt uit met een fantastische trap. Qəmbərov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
futbol Bakı - Arsenal Sheki 1:0

27e minuut.
Nərimanbəyov met een sublieme pass. Klungelig pakt Muradov de bal. Babaşov rent richting de bal. Muradov is nu in balbezit. Muradov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 46%, Arsenal Sheki 54%.
futbol Bakı - Arsenal Sheki 1:0

64e minuut.
Məmmədzadə zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Babaşov is nu in balbezit. Qazıyev legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Babaşov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Babaşov neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
futbol Bakı - Arsenal Sheki 1:1

77e minuut.
Şərifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Şərifoğlu passt de bal met de wreef. Zərgərov is nu in balbezit. Babaşov is nu in balbezit. Babaşov haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Atakişiyev rent richting de bal. Atakişiyev passt de bal met de wreef. Muradov is nu in balbezit. Babaşov is nu in balbezit. Babaşov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: futbol Bakı 66%, Arsenal Sheki 34%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
futbol Bakı - Arsenal Sheki 1:1