Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-27 18:23
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.12 [del]
  • Stadion: Said Arena
  • Weer: Zwaarbewolkt
    en regen
  • Toeschouwers: 3098
Said Arsenal Sheki
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
31% Spel op eigen helft 69%
20 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 16.1
waardeloos Schieten slecht
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


8e minuut.
Dilqəmov rent richting de bal. Atakişiyev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Dilqəmov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zəngilanlı zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. Şıxlı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Said - Arsenal Sheki 1:0

29e minuut.
Şüküroğlu rent richting de bal. Şüküroğlu speelt de bal door. Azəroğlu is nu in balbezit. Qəribli rent richting de bal. Qəribli schiet op doel. Zeynalov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Qəribli rent richting de bal. Şıxlı tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Qəribli raakt geblesseerd tijdens het duel. Cahangirzadə met een snel genomen vrije trap. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

38e minuut.
İldırımoğlu controleert de bal met de borst. Məmmədzadə is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van İldırımoğlu. İldırımoğlu krijgt een gele kaart.

40e minuut.
Azəroğlu met een sublieme pass. Klungelig pakt Qəribli de bal. Ordubadlı onderschept slim de pass. Azəroğlu onderschept slim de pass. Azəroğlu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Said - Arsenal Sheki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 36%, Arsenal Sheki 64%.
Said - Arsenal Sheki 2:0

52e minuut.
Şərifoğlu rent richting de bal. Zəngilanlı verovert de bal door een tackle van achteren. Zəngilanlı passt de bal zonder na te denken. Qəribli is nu in balbezit. Qəribli schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Zəngilanlı onderschept slim de pass. Zəngilanlı geeft een lange en hoge pass. Daar is Şıxlı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Said - Arsenal Sheki 3:0

64e minuut.
Dilqəmov passt de bal zonder na te denken. Cahangirzadə met een sublieme pass. Şüküroğlu probeert naar een medespeler te passen. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Şəkərəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Muradov is nu in balbezit. Şəkərəliyev begaat een overtreding. Muradov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

83e minuut.
Klungelig pakt İbrahimbəyov de bal. Azəroğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Azəroğlu met een sublieme pass. Qəribli bereikt de bal nog maar net als eerste. Qəribli haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Said 26%, Arsenal Sheki 74%.
Said - Arsenal Sheki 3:0