Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Zabrat Justice Club
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 15.8
weak Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Ağalarov onderschept slim de pass. Ağalarov met een sublieme pass. Camallı bereikt de bal nog maar net als eerste. Zülfüqarov onderschept slim de pass. Zülfüqarov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Ocaqlı met een harde bal richting middenveld. Qəzənfərov kopt de bal weg. Daar is Manaflı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cahangirov verovert de bal door een tackle van achteren. Cahangirov draait met de bal, schiet en ... Ocaqlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Manaflı heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfsoy onderschept slim de pass. Cahangirov heeft problemen om de bal te vangen. Nəcəfsoy rent richting de bal. Nəcəfsoy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Abdullayev rent richting de bal. Abdullayev probeert naar een medespeler te passen. Səidov is nu in balbezit. Həşimov onderschept slim de pass. Həşimov geeft een lange en hoge pass. Ağamalıyev verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Zabrat - Justice Club 0:1

13e minuut.
Cahangirov is nu in balbezit. Mirseyid rent richting de bal. Cahangirov tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cahangirov krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Cümşüdov geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manaflı de bal. Ağalarov probeert naar een medespeler te passen. Mirseyid is nu in balbezit. Mirseyid draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Ağamalıyev trapt de bal weg van het doel. Quliyev kopt de bal weg. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

23e minuut.
Topçubaşov is nu in balbezit. Cahangirov rent richting de bal. Cahangirov passt de bal in één keer door. Nəcəfsoy is nu in balbezit. Nəcəfsoy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Zabrat - Justice Club 1:1

25e minuut.
Cahangirov rent richting de bal. Manaflı verovert de bal door een tackle van achteren. Manaflı passt de bal in één keer door. Mirseyid rent richting de bal. Mirseyid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Ağalarov verovert de bal door een tackle van achteren. Qəzənfərov bereikt de bal nog maar net als eerste. Ağalarov begaat een overtreding. Qəzənfərov wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabrat 47%, Justice Club 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Zabrat - Justice Club 1:1

52e minuut.
Ağalarov met een sublieme pass. Mirseyid bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Mirseyid onderschept slim de pass. Mirseyid draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Səidov geeft een hoge lob. Ağabalayev met een sublieme pass. Nəcəfsoy heeft problemen om de bal te vangen. Cahangirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cahangirov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Zabrat - Justice Club 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Zabrat 53%, Justice Club 47%.
Zabrat - Justice Club 2:1