Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 18:22
  • Competitiewedstrijd: Liqa B.14 [del]
  • Stadion: Warn Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 3100
Warn Koraoba FC
Normal Tactiek 4-3-3 El
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.6 gemiddelde waardering 20.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


1e minuut.
Seyidzadə is nu in balbezit. Seyidzadə speelt de bal door. Daar is İbrahimoğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszawski rent richting de bal. Warszawski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mikayıllı. Baburov is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Yaqubov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Azər geeft een lange en hoge pass. Nəzərli kopt de bal weg. Daar is Tofiqli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Warszawski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Koraoba FC 0:1

12e minuut.
Baburov is nu in balbezit. İbrahimoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov begaat een overtreding. İbrahimoğlu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. İbrahimoğlu kan niet meer verder spelen. Əmircanov komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Inworp. Xanbutayev zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Qayıbov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidsoy onderschept slim de pass. Seyidsoy geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Vahabzadə kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 52%, Koraoba FC 48%.
Warn - Koraoba FC 0:1

57e minuut.
Seyidzadə passt de bal met de wreef. Baburov speelt de bal door. Səmədli bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Warn - Koraoba FC 1:1

62e minuut.
Warszawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xanbabayev onderschept slim de pass. Xanbabayev met een sublieme pass. Baburov rent richting de bal. Baburov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

64e minuut.
Warszawski is nu in balbezit. Warszawski passt de bal in één keer door. Əmircanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Əmircanov haalt uit met een fantastische trap. Vahabzadə probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Warn - Koraoba FC 1:2

66e minuut.
Seyidzadə is nu in balbezit. Əmircanov is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyidzadə. Əmircanov raakt geblesseerd tijdens het duel. Aranlı zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Warn 47%, Koraoba FC 53%.
Warn - Koraoba FC 1:2