Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TƏRTƏR FK Warn
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Məmmədbəyov met de inworp. Seyidzadə is nu in balbezit. Seyidzadə probeert naar een medespeler te passen. Baburov bereikt de bal nog maar net als eerste. Baburov schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Qayıbov probeert de bal aan de voet te houden. Nərimanov geeft een lange en hoge pass. Azəroğlu is nu in balbezit. Azəroğlu haalt uit met een fantastische trap. Vahabzadə maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Warn 1:0

9e minuut.
Qasımsoy geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Akifoğlu met de inworp. Səmədli is nu in balbezit. Səmədli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Qasımsoy geeft een hoge lob. Seyidzadə heeft problemen om de bal te vangen. Babayev rent richting de bal. Seyidzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidzadə geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Məmmədov geeft de bal voor. Qayıbov is nu in balbezit. Nərimanov schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nərimanov is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Qayıbov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Qayıbov zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Səmədli rent richting de bal. Səmədli draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
TƏRTƏR FK - Warn 1:1

29e minuut.
Baburov is nu in balbezit. Əlisoy rent richting de bal. Baburov rent richting de bal. Baburov haalt uit met een fantastische trap. Rüstəmli maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
TƏRTƏR FK - Warn 1:2

41e minuut.
Seyidzadə geeft een hoge lob. Akifoğlu geeft een lange en hoge pass. Babayev bereikt de bal nog maar net als eerste. Səmədli rent richting de bal. Səmədli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 69%, Warn 31%.
TƏRTƏR FK - Warn 1:2

55e minuut.
Azəroğlu rent richting de bal. Babayev rent richting de bal. Yaqubov onderschept slim de pass. Azəroğlu onderschept slim de pass. Azəroğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Tofiqli geeft een lange en hoge pass. Akifoğlu kopt de bal weg. Səmədli rent richting de bal. Səmədli haalt uit met een fantastische trap. Məmmədov probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Akifoğlu zal de hoekschop nemen.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Baburov probeert naar een medespeler te passen. Akifoğlu rent richting de bal. Akifoğlu passt de bal met de wreef. Baburov is nu in balbezit. Baburov schiet op doel. Rüstəmli kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Yaqubov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cümşüdov verovert de bal door een tackle van achteren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Yaqubov. Yaqubov krijgt een gele kaart. Cümşüdov raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Cümşüdov kan niet meer verder spelen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TƏRTƏR FK 61%, Warn 39%.
TƏRTƏR FK - Warn 1:2