Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Yuska Turan FK
Normal Tactiek huracan
38% Balbezit 62%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 34
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
19.5 gemiddelde waardering 35.4
poor Schieten average
poor Passen very good
unsatisfactory Verdedigen weak


3e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov met de inworp. Zəfərli met een sublieme pass. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... Rəsulzadə probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Ankowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Doeltrap. Xanəliyev trapt de bal weg van het doel. Daar is Hoffmann, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoffmann geeft een hoge lob. Şahbazlı bokst de bal weg.

12e minuut.
Klungelig pakt Cəlilov de bal. Cəlilov geeft een hoge lob. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal raakt de paal.

13e minuut.
Süleymanoğlu passt de bal in één keer door. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov met een sublieme pass. Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Rəsulzadə rent richting de bal. Rəsulzadə geeft de bal voor. Acht kopt de bal weg. Zəfərli geeft een hoge lob. Bədəlbəyli maakt een snoekduik en kopt de bal. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuska - Turan FK 0:1

19e minuut.
Klungelig pakt Seyidzadə de bal. Seyidzadə geeft een hoge lob. Ankowski kopt de bal weg. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuska - Turan FK 0:2

28e minuut.
Daar is Zəfərli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nadiroğlu is nu in balbezit. Seyidzadə onderschept slim de pass. Seyidzadə geeft een hoge lob. Ankowski is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuska - Turan FK 0:3

32e minuut.
Ponamaryov bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal met de wreef. Daar is Bədəlbəyli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bədəlbəyli passt de bal met de wreef. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Şahbazlı werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuska - Turan FK 0:4

44e minuut.
Daşqın controleert de bal met de borst. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Şahbazlı bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cabirzadə komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuska 82%, Turan FK 18%.
Yuska - Turan FK 0:4

48e minuut.
Xanəliyev heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə rent richting de bal. Cabirzadə passt de bal zonder na te denken. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Şahbazlı bokst de bal weg.

50e minuut.
Hoffmann geeft een hoge lob. Cabirzadə krijgt zijn hoofd ertegen. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft een hoge lob. Şahbazlı probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Yuska - Turan FK 0:5

59e minuut.
Klungelig pakt Daşqın de bal. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov geeft een hoge lob. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Daşqın probeert de bal met de borst te controleren. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov probeert naar een medespeler te passen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Şahbazlı kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Cəbrayılov zal de hoekschop nemen. Cabirzadə maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Rəsulzadə met een harde bal richting middenveld. Hoffmann kopt de bal weg. Rzayev is nu in balbezit. Cabirzadə onderschept slim de pass. Cabirzadə draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Ponamaryov rent richting de bal. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann speelt de bal door. Cabirzadə heeft problemen om de bal te vangen. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Cəlilov kopt de bal weg. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann met een sublieme pass. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli passt de bal in één keer door. Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov geeft de bal voor. Ankowski springt en kopt de bal. Şahbazlı bokst de bal weg.

85e minuut.
Seyidzadə speelt de bal door. Klungelig pakt Daşqın de bal. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov geeft de bal voor. Klungelig pakt Rəsulzadə de bal. Şahbazlı probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

89e minuut.
Seyidzadə met een snelle inworp. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov geeft een lange en hoge pass. Hoffmann probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoffmann geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Yuska 82%, Turan FK 18%.
Yuska - Turan FK 0:5