Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftçi Shevelan FC
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
48% Spel op eigen helft 52%
13 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.8 gemiddelde waardering 16.6
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Yagizarov onderschept slim de pass. Yagizarov probeert naar een medespeler te passen. Habilov rent richting de bal. Seyidov onderschept slim de pass. Seyidov haalt uit met een fantastische trap. Nemətov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Piriyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Feyzullayev onderschept slim de pass. Nəcəfzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nəcəfzadə krijgt een gele kaart.

7e minuut.
Verdixanov geeft een lange en hoge pass. Nəcəfzadə kopt de bal weg. Daar is Yagizarov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quliyev bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Shevelan FC 1:0

14e minuut.
Piriyev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Coşqun komt het veld opgelopen.

14e minuut.
Nəcəfzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Daar is Quliyev, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quliyev draait met de bal, schiet en ... Qusarçaylı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Soltanov bokst de bal weg.

19e minuut.
Nemətov geeft een lange en hoge pass. Verdixanov kopt de bal weg. Amiloğlu heeft problemen om de bal te vangen. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Şükürlü kopt de bal weg. Feyzullayev is nu in balbezit. Nemətov verovert de bal door een tackle van achteren. Quliyev is nu in balbezit. Quliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Feyzullayev raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bəşiroğlu komt het veld opgelopen.

38e minuut.
Nəcəfzadə met een sublieme pass. Bəşiroğlu geeft een hoge lob. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidov bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Neftçi - Shevelan FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftçi 49%, Shevelan FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Neftçi - Shevelan FC 1:1

60e minuut.
Xasaylı rent richting de bal. Xasaylı passt de bal in één keer door. Seyidov rent richting de bal. Seyidov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Shevelan FC 1:2

61e minuut.
Quliyev heeft problemen om de bal te vangen. Xasaylı bereikt de bal nog maar net als eerste. Quliyev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quliyev krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Xasaylı passt de bal met de wreef. Nəcəfzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Nəcəfzadə speelt de bal door. Quliyev rent richting de bal. Quliyev schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Habilov is nu in balbezit. Xasaylı onderschept slim de pass. Xasaylı probeert naar een medespeler te passen. Seyidov rent richting de bal. Seyidov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Shevelan FC 1:3

77e minuut.
Xasaylı rent richting de bal. Nəcəfzadə onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Seyidov. Seyidov krijgt een gele kaart. Nəcəfzadə raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nəcəfzadə kan niet meer verder spelen.

84e minuut.
Coşqun geeft een hoge lob. Quluzadə rent richting de bal. Quluzadə geeft een hoge lob. Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Habilov geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftçi 47%, Shevelan FC 53%.
Neftçi - Shevelan FC 1:3