Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
TORPAQ FC Bozqurd FK
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 11
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 18.9
weak Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


7e minuut.
Amiloğlu rent richting de bal. Amiloğlu geeft een lange en hoge pass. Azərsoy rent richting de bal. Əsgərov onderschept slim de pass. Əsgərov schiet op doel. Muradoğlu probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Valehzadə probeert de bal met de borst te controleren. Qocayev is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valehzadə. Valehzadə krijgt een gele kaart. Qocayev wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORPAQ FC 56%, Bozqurd FK 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
TORPAQ FC - Bozqurd FK 0:0

47e minuut.
Rüstəmli bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov is nu in balbezit. Rüstəmli is nu in balbezit. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
TORPAQ FC - Bozqurd FK 0:1

84e minuut.
Daar is Amiloğlu, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rüstəmli onderschept slim de pass. Met opzet legt Muradov zijn tegenspeler op de grond. Muradov krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: TORPAQ FC 56%, Bozqurd FK 44%.
TORPAQ FC - Bozqurd FK 0:1