Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Neftçi Turan FK
Normal Tactiek huracan
46% Balbezit 54%
81% Spel op eigen helft 19%
0 Doelpogingen 27
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 35.6
weak Schieten average
poor Passen very good
poor Verdedigen average


11e minuut.
Inworp. Cəlilov zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Ankowski springt en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal met de wreef. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. Nemətov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:1

16e minuut.
Hoffmann passt de bal met de wreef. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli met een sublieme pass. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:2

24e minuut.
Cəbrayılov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəbrayılov geeft een hoge lob. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel. Na een snelle pass probeert Habilov de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Klungelig pakt Ankowski de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

26e minuut.
Piriyev rent richting de bal. Cəbrayılov verovert de bal door een tackle van achteren. Cəbrayılov speelt de bal door. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Cəbrayılov met de inworp. Klungelig pakt Zəfərli de bal. Zəfərli geeft een hoge lob. Bədəlbəyli krijgt zijn hoofd ertegen. Daar is Habilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:3

40e minuut.
Nəcəfzadə rent richting de bal. Cəbrayılov onderschept slim de pass. Cəbrayılov geeft de bal voor. Ankowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:4

40e minuut.
Klungelig pakt Nemətov de bal. Bədəlbəyli rent richting de bal. Ankowski rent richting de bal. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Çərkəzzadə de bal. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Cabirzadə komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftçi 76%, Turan FK 24%.
Neftçi - Turan FK 0:4

46e minuut.
Ankowski met een sublieme pass. Daar is Cabirzadə, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quliyev schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Quliyev krijgt een gele kaart. Cabirzadə moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Cabirzadə kan niet meer verder spelen. Xəlilli komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Piriyev geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəbrayılov met een snelle inworp. Zəfərli heeft problemen om de bal te vangen. Zəfərli geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Ankowski is nu in balbezit. Ankowski passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Çərkəzzadə de bal. Xəlilli is nu in balbezit. Xəlilli haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Cəbrayılov met een snelle inworp. Zəfərli geeft de bal voor. Xəlilli heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:5

58e minuut.
Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. Nemətov werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:6

60e minuut.
Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Xəlilli rent richting de bal. Nəcəfzadə rent richting de bal. Xəlilli verovert de bal door een tackle van achteren. Xəlilli schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Piriyev rent richting de bal. Zəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zəfərli passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

68e minuut.
Na een snelle pass probeert Habilov de bal onder controle te krijgen. Piriyev kopt de bal weg. Klungelig pakt Habilov de bal. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Cəbrayılov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov geeft een hoge lob. Xəlilli kopt de bal weg. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

74e minuut.
Klungelig pakt Xəlilli de bal. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Neftçi - Turan FK 0:7

84e minuut.
Şükürlü kopt de bal weg. Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Seyidzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Seyidzadə krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Piriyev rent richting de bal. Cəbrayılov onderschept slim de pass. Nəcəfzadə tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cəbrayılov is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Zəfərli neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Nemətov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Neftçi 86%, Turan FK 14%.
Neftçi - Turan FK 0:7