Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turan FK Neftçi
huracan Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
17% Spel op eigen helft 83%
31 Doelpogingen 0
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
40.9 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
formidable Passen poor
adequate Verdedigen poor


4e minuut.
Inworp. Acht zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cəbrayılov geeft de bal voor. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Ankowski heeft problemen om de bal te vangen. Ankowski passt de bal zonder na te denken. Habilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli onderschept slim de pass. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli probeert naar een medespeler te passen. Ankowski rent richting de bal. Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Zəfərli kopt de bal weg. Bədəlbəyli heeft problemen om de bal te vangen. Bədəlbəyli met een sublieme pass. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Hoffmann met een sublieme pass. Klungelig pakt Bədəlbəyli de bal. Bədəlbəyli schiet op doel. Çərkəzzadə kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Şükürlü passt de bal zonder na te denken. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Ankowski de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Neftçi 1:0

34e minuut.
Şükürlü is nu in balbezit. Hoffmann onderschept slim de pass. Hoffmann speelt de bal door. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Neftçi 2:0

36e minuut.
Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli passt de bal met de wreef. Çərkəzzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Neftçi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 17%, Neftçi 83%.
Turan FK - Neftçi 3:0

46e minuut.
Cabirzadə komt het veld opgelopen.

48e minuut.
Acht kopt de bal weg. Şükürlü bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann geeft de bal voor. Cabirzadə maakt een snoekduik en kopt de bal. Nemətov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

63e minuut.
Nəcəfzadə onderschept slim de pass. Nəcəfzadə passt de bal met de wreef. Hoffmann probeert naar een medespeler te passen. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap. Nemətov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

65e minuut.
Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Zəfərli geeft een lange en hoge pass. Cabirzadə kopt de bal weg. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Cəbrayılov neemt de hoekschop. Daar is Habilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Piriyev kopt de bal weg. Quluzadə is nu in balbezit. Seyidzadə maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Seyidzadə naar de kleedkamers voor een vroege douche.

75e minuut.
Amilov verovert de bal door een tackle van achteren. Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Ankowski rent richting de bal. Çərkəzzadə legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ankowski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Cabirzadə neemt de penalty, wat een uithaal! Nemətov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Neftçi 4:0

83e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Habilov trapt de bal weg. Hoffmann kopt de bal weg. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Neftçi 5:0

89e minuut.
Doeltrap. Nemətov met een harde bal richting middenveld. Zəfərli kopt de bal weg. Cabirzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Cabirzadə haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Çərkəzzadə rent richting de bal. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski schiet op doel. Nemətov probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Neftçi 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 16%, Neftçi 84%.
Turan FK - Neftçi 6:0