Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FCQarabag Bozqurd FK
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
43% Spel op eigen helft 57%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


20e minuut.
Azərsoy bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəfərli onderschept slim de pass. Cəfərli met een sublieme pass. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

30e minuut.
Quluzadə bereikt de bal nog maar net als eerste. Valehzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Valehzadə passt de bal in één keer door. Muradov bereikt de bal nog maar net als eerste. Muradov haalt uit met een fantastische trap. Təhməzov kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Həziyev met een snelle inworp. Əmirzadə met een sublieme pass. Yusifoğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Yusifoğlu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCQarabag 43%, Bozqurd FK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCQarabag - Bozqurd FK 0:0

68e minuut.
Cəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Cəfərli geeft een hoge lob. Qazıyev heeft problemen om de bal te vangen. Yusifoğlu rent richting de bal. Yusifoğlu schiet op doel. Muradoğlu bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FCQarabag 43%, Bozqurd FK 57%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FCQarabag - Bozqurd FK 0:0