Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Turan FK Shevelan FC
huracan Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
24% Spel op eigen helft 76%
30 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
37 gemiddelde waardering 16.5
average Schieten poor
very good Passen poor
average Verdedigen poor


11e minuut.
Yagizarov is nu in balbezit. Bədəlbəyli onderschept slim de pass. Bədəlbəyli probeert naar een medespeler te passen. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 1:0

12e minuut.
Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Ankowski is nu in balbezit. Bədəlbəyli bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 2:0

14e minuut.
Zəfərli bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov met een sublieme pass. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 3:0

20e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cəlilov met de inworp. Hoffmann rent richting de bal. Hoffmann geeft een lange en hoge pass. Ankowski springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 4:0

30e minuut.
Xasaylı rent richting de bal. Zəfərli verovert de bal door een tackle van achteren. Zəfərli geeft de bal voor. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Soltanov met een sublieme pass. Cəlilov kopt de bal weg. Klungelig pakt Hüseynbəyli de bal. Hoffmann is nu in balbezit. Hoffmann geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Daar is Ankowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Amiloğlu legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Ankowski raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Bədəlbəyli neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 5:0

41e minuut.
Zəfərli onderschept slim de pass. Zəfərli met een sublieme pass. Ankowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

44e minuut.
Məmmədoğlu rent richting de bal. Seyidzadə verovert de bal door een tackle van achteren. Seyidzadə geeft een lange en hoge pass. Ankowski rent richting de bal. Ankowski schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Acht is nu in balbezit. Acht geeft een hoge lob. Xasaylı probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 22%, Shevelan FC 78%.
Turan FK - Shevelan FC 5:0

59e minuut.
Hoffmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoffmann geeft de bal voor. Ankowski is nu in balbezit. Ankowski schiet op doel. Soltanov probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Zəfərli geeft een hoge lob. Ankowski maakt een snoekduik en kopt de bal. Cəbrayılov is nu in balbezit. Cəbrayılov geeft een hoge lob. Daar is Qusarçaylı, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 6:0

64e minuut.
Zəfərli rent richting de bal. Zəfərli passt de bal met de wreef. Ankowski rent richting de bal. Ankowski draait met de bal, schiet en ... Amiloğlu probeert de bal aan de voet te houden. Soltanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Seyidzadə is nu in balbezit. Seyidzadə geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Qusarçaylı de bal. Bədəlbəyli rent richting de bal. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap. Soltanov verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Süleymanoğlu kopt de bal weg. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hoffmann met een snelle inworp. Daar is Cəlilov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cəlilov geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Klungelig pakt Xasaylı de bal. Zəfərli onderschept slim de pass. Zəfərli probeert naar een medespeler te passen. Ankowski rent richting de bal. Ankowski haalt uit met een fantastische trap. Soltanov probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Amiloğlu bereikt de bal nog maar net als eerste. Ankowski verovert de bal door een tackle van achteren. Ankowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Soltanov met een harde bal richting middenveld. Hoffmann kopt de bal weg. Bədəlbəyli is nu in balbezit. Bədəlbəyli haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Turan FK - Shevelan FC 7:0

89e minuut.
Amilov geeft een lange en hoge pass. Cəlilov bereikt de bal nog maar net als eerste. Cəlilov geeft de bal voor. Cəbrayılov rent richting de bal. Cəbrayılov schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Turan FK 26%, Shevelan FC 74%.
Turan FK - Shevelan FC 7:0